Systemische coaching

Je kunt bij mij terecht voor een individuele coachingsessie.

Systemische coaching - Marie Hélène de Cannière

Bij deze individuele sessie van ongeveer 90 minuten onderzoeken we samen een vraag of thema die je bezighouden. Daarbij ga ik systemisch te werk door je uit te nodigen om naar verbanden en samenhang te kijken.

Systemische coaching gaat helemaal over jou

Systemische coaching gaat uit van het gegeven dat je als mens deel uitmaakt van grotere verbanden: je familie, je gezin van oorsprong, je huidige gezin, je vriendegroep, je collega’s of team op het werk. Daarbij sta jij als mijn cliënt helemaal centraal. Mijn aandacht gaat niet uit naar veranderen wat andere mensen in jouw systeem doen en laten, denken of voelen.

Mijn aandacht gaat volledig naar jou, naar jouw plek in je systeem, of die in balans is of niet, welke dynamiek zich toont. Mijn betrachting is dat jij buitenwandelt uit mijn praktijk met een beter gevoel dan je had toen je binnenwandelde: helderder, rustiger, krachtiger.

Systemische coaching is geen therapie

Een therapie biedt een langdurige bedding, onder andere door regelmaat in de frequentie van de sessies. Coaching daarentegen steunt op de innerlijke fundering die je hebt om specifieke thema’s aan te snijden in eenmalige sessies, of enkele kort opeenvolgende sessies waar nodig.

Informatie

Als je voor medische of psychische klachten een behandeling of therapie volgt, dan stel ik het op prijs als je mij daarover informeert.

Praktisch

Je betaalt voor een sessie 75 euro.

Reken ongeveer anderhalf uur.

Enkel op afspraak.

Interesse? Stuur mij een mailtje of neem contact op via het contactformulier.

Up ↑