Reflexologie

Je kunt bij mij terecht voor een voetreflexzonemassage.

Bij deze holistische massage van ongeveer 45 minuten worden de reflexzones in je voeten zacht maar diepgaand geactiveerd, zodat je hele systeem als het ware een weldadige douche krijgt. Na zo’n sessie reflexologie wandel je op wolkjes buiten.

Wat reflexologie wel doet

Een reflexzonemassage is in de eerste plaats een uitnodiging om diep te ontspannen. Je gunt jezelf een uur zen-tijd, laat je bezigheden en eventuele zorgen even voor wat ze zijn. Intussen activeren mijn handen met zachte kracht jouw systeem via de reflexzones in je voeten.

Dankzij deze diepe ontspanning en de activering van je hele systeem, kan je lichaam in alle rust zijn zelfhelende vermogen aanspreken.

Pijnlijke of gevoelige zones in je voeten of reacties in je lichaam kunnen verband houden met fysieke of emotionele vraagstukken die aan de orde zijn in je leven. We kunnen daarover in gesprek gaan als je dat wenst, maar dat hoeft niet.

Wat reflexologie niet doet

Een reflexzonemassage is geen therapie of behandeling op zich. Behandeling van medische klachten of therapeutische sessies kunnen erdoor ondersteund worden omwille van de activering van het zelfhelende vermogen van je lichaam.

Informatie

Combineer je verschillende benaderingen, dan raad ik je aan om daar elke persoon die je ondersteunt over in te lichten, of het om allopathische of holitische benaderingen gaat.

Als je voor medische of psychische klachten een behandeling of therapie volgt, dan stel ik het op prijs als je mij daarover informeert.

Praktisch

Je betaalt voor een sessie 50 euro.

Reken ongeveer een uur.

Enkel op afspraak.

Interesse? Stuur mij een mailtje of neem contact op via het contactformulier.

Up ↑