Diepgeworteld

Improkortverhaal II

Wekelijks vraag ik een eerste zin aan iemand, om er dan een kortverhaal bij te improviseren. Ik laat de eerste zin even dwarrelen in mijn hoofd, schakel de recorder aan en vertel. Zonder knippen en plakken, je krijgt het zoals ik het heb opgenomen. Ik zoek alleen wat bijpassende beelden, soms een streepje muziek.

De ene week vertel ik in het Nederlands, de andere week in het Frans. Ontdek mijn andere improkortverhalen in het overzicht hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Up ↑

NewsletterChaque mercredi - op woensdag

FR - Inscrivez-vous à ma newsletter hebdomadaire et recevez chaque mercredi un bref aperçu de mes publications.

NL - Schrijf in op mijn nieuwsbrief en ontvang elke woensdag een kort overzicht van mijn posts.